There was an error in this gadget

Wednesday, February 16, 2011

haha lawak gilez...


aku xpernah jumpa org yg mcmni...last day we all makan kat plaza damas...dok1 meja..tetiba..org ni terus bgn dia kata dia will be back later...n 1 of my other fren plak nk g bank..nampak dia mkn dgn laju skali...kat other kedai..after 10 min dia back to our table..n ckp dia dh mkn sana.mcm best..kenyang..n nak minum je.dia order air.its ok la..kitorg smua last note ader RM50.maklum la hujung bulan kan.no more...jd kn budget skit order..untuk byr nanti..n nak tahu apa yg terjadi..dia habis kan smua...kitorg sempat mkn sikit sgt..dlm keadaan lapar..nak oder lg takut xcukup nak byr..jd terpaksa thn lapar smtara,nsbaik ader biskut kering...leh juga mkn karang nnti..huhuhu..ni citer pasal makan..citer pasal byr plak..time byr kitorg smua g kaunter...masing2 buka wallet..n yg mengejutkan..org tu td hanyakuarkan note Rm5 jer..for that air yg dia minum...fuhhhh.....!!!!!!!
!!!!!!aku xpernah jumpa org yg high educated even salary than us buat perangai gni..not first time..tapi byk kali sgt...tu a punca duit kitorg bln ni licin sgt...xpernah rasa seteruk ni..paling memalukan dia mintak tolong buat itu ini for nothing retun...ha3!!!!!!!!funny kan...

No comments:

Post a Comment