There was an error in this gadget

Wednesday, February 16, 2011



cube korang tengok niew.....SMART kan....mcmne diorang wat kekasih sampah niew???.......memg aku RESPECT larh....

BENDE.......

first ak yg x cuke is...

1.wat keje skolah

2.boring giler..

3.agrhhhh.....x taw larh lagi....

then, yg aku SUKE.....

1. main CyberCafe

2. x yah pegi skolah

3. nk duit BANYAK...

4. nk CIKARO.....*kalo adew yang minat

haha lawak gilez...


aku xpernah jumpa org yg mcmni...last day we all makan kat plaza damas...dok1 meja..tetiba..org ni terus bgn dia kata dia will be back later...n 1 of my other fren plak nk g bank..nampak dia mkn dgn laju skali...kat other kedai..after 10 min dia back to our table..n ckp dia dh mkn sana.mcm best..kenyang..n nak minum je.dia order air.its ok la..kitorg smua last note ader RM50.maklum la hujung bulan kan.no more...jd kn budget skit order..untuk byr nanti..n nak tahu apa yg terjadi..dia habis kan smua...kitorg sempat mkn sikit sgt..dlm keadaan lapar..nak oder lg takut xcukup nak byr..jd terpaksa thn lapar smtara,nsbaik ader biskut kering...leh juga mkn karang nnti..huhuhu..ni citer pasal makan..citer pasal byr plak..time byr kitorg smua g kaunter...masing2 buka wallet..n yg mengejutkan..org tu td hanyakuarkan note Rm5 jer..for that air yg dia minum...fuhhhh.....!!!!!!!
!!!!!!aku xpernah jumpa org yg high educated even salary than us buat perangai gni..not first time..tapi byk kali sgt...tu a punca duit kitorg bln ni licin sgt...xpernah rasa seteruk ni..paling memalukan dia mintak tolong buat itu ini for nothing retun...ha3!!!!!!!!funny kan...

Friday, February 11, 2011

FUHHH FILEM BARU....


FUHHH FILEM BARU.... 

aku rasa *BORING* tapi best sangat.cerita nye mcm nie...selepas kematian ayahnya, Britt Reid, pewaris perusahaan besar ayahnya, pasukan dengan Kato pembantu ayah akhir-nya untuk menjadi pasukan bertopeng memerangi jenayah.pelakon adalah Seth Rogen, Jay Chou dan Christoph Waltz.pengarah adalah *MICHEL GONDRY*

Tuesday, February 8, 2011

FUHHH BEST GILER



Hari pertama aku tengok cerita niew,aku rasa *BORING* tapi best dan lawak x ingat dunia gile.Kesinambungan filem ‘Zombi Kampung Pisang’ bakal diteruskan dengan ‘HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH’. Masih mengekalkan genre komedi seram, filem ini bakal menampilkan kejutan demi kejutan.Pelakonnye...Awie, Johan Raja Lawak, Delimawati, Ummi Nazeera, Avaa Vanja, Nadia Mustafar, Shy8, Zami Ismail, Man Kadir, Pekin, Dewa, Sofi Jikan, Kamarul Yusoff, Zainuri Berita Harian, Azwan.Pengarahnye.. *MAMAT KHALID*

Sunday, January 30, 2011



hah x abis lgi selseme tiap-tiap ari je selsema.....sesiapa yg boley bagi nasihat untuk meghilangkn selsema ini...
aq pening laRh pastu rase nak muntah....huwekkk....baru lgi niew aq batOk....adoyai...HAHACUH

Tuesday, January 25, 2011